Verkiezingsblog: geen idee wat ik moet stemmen

Laat ik het maar gewoon erkennen. Ik had in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 nog geen idee op welke politieke partij ik zou stemmen. Het is de eerste keer dat me dat overkwam, maar het was een schrale troost dat ik niet de enige ben. Voor Omroep Gelderland schreef ik verschillende columns over hoe mensen bepalen op welke partij ze stemmen. 

Deel 1: Ik ben niet de enige die het niet weet. Ook veel mensen in mijn omgeving twijfelen, voor het eerst.

Deel 2: Mensen die niet stemmen doen dat niet uit apathie, maar uit onvrede.

Deel 3: De belangrijke thema’s.

Deel 4: Ben jij je lokale politici de afgelopen jaren wel eens tegen gekomen op straat? Ik niet. Een confrontatie.

Deel 5: Twijfelend het stemhokje in.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.